Malermester Aksel Pedersen | Vendelbovænget 2, 9990 Skagen

Malermester Aksel Pedersen | Vestmolen 18, 9990 Skagen

Udendørs maling

Sæt kulør på dit hus

Din facade er det, der giver førstehåndsindtrykket af dit hjem, og derfor ønsker de fleste, at malingen er velholdt og flot. Hos Maler Aksel Pedersen står vi for alle former for udendørs maleropgaver, og vi klarer både små og store projekter. Uanset om du blot skal have malet dit skur eller hele huset, klarer vi opgaven med lige stor grundighed. Vi klarer udendørs maleropgaver for både private kunder, erhvervsdrivende, boligforeninger og institutioner, og sammen finder vi den bedste løsning og pris til dig.

En kvalitetsbevidst maler

Hos Maler Aksel Pedersen går vi højt op i kvalitet, og vi går derfor aldrig på kompromis med hverken materialer eller udførsel. Når man maler udendørs, er det enormt vigtigt med veludført og grundig bundbehandling før man påbegynder selve malerarbejdet. Bundbehandlingen er essentiel for et godt og langtidsholdbart resultat, så der ikke går råd og svamp i træværket. Bundbehandling og maling af træværk, er altså med til at forhindre forrådnelse, og gør at dit træværk kan holde mange flere år, end hvis det var ubehandlet.

Din lokale maler i Skagen og omegn

Vores mange år i malerbranchen og dermed store erfaring inden for faget gør, at vi efterhånden har udført rigtig mange typer udendørs maleropgaver. På den måde er du sikker på at stå tilbage med et stykke malerarbejde, der både er veludført, langtidsholdbart og flot. Uanset om du er privat eller erhvervsdrivende og skal have malet en enkel facade eller en hel bygning, står vi klar til at varetage hele opgaven. Vi kører ud til kunder i hele Skagen og omegn, og kan altid kontaktes på telefon 21 76 58 41 eller mail akselp@skagennet.dk , hvor vi med glæde besvarer spørgsmål.