Malermester Aksel Pedersen | Vendelbovænget 2, 9990 Skagen

Malermester Aksel Pedersen | Vestmolen 18, 9990 Skagen

Sommerhuse og træhuse

Beskyt dit sommerhus eller træhus med maling

Når man har et sommerhus eller helårshus af træ, kan man med stor fordel beskytte træværket med maling. Når man vælger den rette type maling til træ, kan man faktisk forlænge træets levetid, og på den måde også undgå at skulle ud med penslen alt for ofte. Træmaling af en god kvalitet beskytter nemlig træværket mod fugt, der kan fører til råd og svamp, og derfor kan det være en god idé at vælge at male sit hus, så man ikke er nødt til at vedligeholde træværket konstant.

Dine ønsker og behov er i højsædet

Udover at beskytte træet, kan man også skabe det helt rette look til sit sommerhus eller træhus med smukke farver. Især mørkerøde nuancer og marineblå er farver, der ofte bliver valgt til sommerhuse, da de skaber en varm og hyggelig stemning. Hos Maler Aksel Pedersen er det altid kundernes ønsker og behov, der er i højsædet, og vores erfarne medarbejdere er altid opdaterede på de nyeste tendenser og trends. Vi er yderst fleksible med forskellige løsninger, og du kan vælge mellem mange skønne farver til dit sommerhus eller helårshus.

Din fleksible maler i Skagen og omegn

Skagen er et stort område for sommerhuse og træhuse generelt, og derfor har vi hos Maler Aksel Pedersen stor erfaring netop inden for disse typer huse. Denne erfaring benytter vi os af, både når vi vejleder kunder, og når vi udfører arbejdet, så du får et både flot og langtidsholdbart resultat. Ring til os på 21 76 58 41 eller send en mail til akselp@skagennet.dk, og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig. Sammen finder vi den rette løsning til den bedste pris.