Malermester Aksel Pedersen | Vendelbovænget 2, 9990 Skagen

Malermester Aksel Pedersen | Vestmolen 18, 9990 Skagen

Om malerfirmaet

Dit lokale malerfirma i Skagen

Siden Maler Aksel Pedersen startede i 1998 har firmaet vokset sig større og større. I dag har vi 8 veluddannede og erfarne malere ansat i firmaet, som står klar til at udføre enhver maleropgave. Faktisk har virksomheden haft så stor succes, at vi i dag kan kalde os selv for Skagens største malerfirma. Vi sætter en ære i at være din foretrukne maler i Skagen og omegn, og derfor er kvalitet og kundeservice vores vigtigste nøgleord.

Sætter kulør på hverdagen

Maler Aksel Pedersen sætter kulør på hverdagen, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Vi tilbyder alt inden for malerarbejde både indendørs og udendørs, og vi står med glæde for hele dit malerprojekt. Udover vores store erfaring inden for malerfaget, tilbyder vi også renovering og vedligeholdelse af nybyggeri. Vores kundeskare er bred, og vi hjælper med glæde både private kunder, boligforeninger og erhvervsdrivende. Så uanset om du skal have tapetseret børneværelset, malet sommerhuset eller renoveret bygningen, står Maler Aksel Pedersen klar med en god løsning til den bedste pris.

Kontakt din malermester i dag

Vi kører selvfølgelig ud til kunder i hele Skagen og omegn og hjælper kunder med både store og små opgaver. Vi sørger desuden altid for klargøring, uanset hvad der skal males og afskaffer affald og lignende efter malerarbejdet. Du kan være sikker på, at aftaler, betingelser og tider altid bliver overholdt, når du vælger os som samarbejdspartner, og vi tør godt love, at du altid står tilbage med et professionelt og veludført slutresultat. Kontakt os gerne på telefon 21 76 58 41 eller mail akselp@skagennet.dk for et uforpligtende tilbud.