Malermester Aksel Pedersen | Vendelbovænget 2, 9990 Skagen

Malermester Aksel Pedersen | Vestmolen 18, 9990 Skagen

Indendørs maling

Vi klarer alle typer indendørs maleropgaver

For Maler Aksel Pedersen er ingen opgave for stor eller for lille, og vi klarer enhver opgave, uanset omfang, med lige stort engagement og professionalitet. Med mange år i malerbranchen, har vi udført utallige typer maleropgaver, og vi udnytter altid vores erfaring, både når vi skal rådgive vores kunder, og når vi udfører malerarbejdet. Som kunde er du det vigtigste aspekt i vores arbejde, da din tilfredshed er det vigtigste for os, og vi gør derfor alt for at imødekomme dine ønsker. Vi kører ud til kunder i hele Skagen og omegn, og vi garanterer, at du altid står tilbage med et resultat, der er veludført og afspejler dine behov og ønsker.

Giv dit hjem nyt liv med nye farver på væggene

Farver gør meget på en bygning, og mindst lige så meget inde i hjemmet. Vægge i smukke farver kan være med til at fuldende et rum og skabe en rød tråd. Du kan være sikker på, at vores malere altid er opdaterede på de nyeste trends, så du kan få den bedste rådgivning.  Vi er desuden erfarne i tapetsering, og vores kompetente medarbejdere står altid klar med gode råd. Uanset om du er til kridhvide vægge eller har lyst til at fuldende dit hjem med smukke farver eller tapet, klarer vi opgaven for dig.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud

Uanset hvad du skal have malet og hvor stort malerprojektet er, står Maler Aksel Pedersen klar til at stå for alle aspekter af opgaven. Det betyder, at vi selvfølgelig også står for forarbejdet og efterarbejdet. Vi vasker vægge ned, spartler huller og revner og sliber, så slutresultatet bliver jævnt og flot og holder i mange år, og vi bortskaffer altid selv affald og lignende. Ring til os på 21 76 58 41 eller send en mail til akselp@skagennet.dk , hvor vi med glæde besvarer spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud.