Malermester Aksel Pedersen | Vendelbovænget 2, 9990 Skagen

Malermester Aksel Pedersen | Vestmolen 18, 9990 Skagen

Helårshuse

Vi står for renovering og vedligeholdelse af nybyggeri

Udover at være yderst erfarne inden for alle typer af maleropgaver, har vi hos Maler Aksel Pedersen desuden specialiseret os i vedligeholdelse og at sætte det sidste præg på renovering af helårshuse og nybyggeri. Det er vores erfaring og overbevisning, at vedligeholdelse er en vigtig del af det at være husejer/ bygningsejer og kan holde omkostningerne nede i sidste ende. Vi ved dog, at det kan være svært at finde tid til vedligeholdelse, uanset om man er privat eller erhverv, da det kan være yderst tidskrævende og ofte også kræve professionel viden og erfaring.

Vi klarer både store og små opgaver

Uanset om dit hus eller bygning har været gennem en stor eller mindre renovering, lægger vi sidste hånd på arbejdet og sørger for et flot og æstetisk finish. Vi står for prikken over i’et ved både erhvervsopgaver og i private helårshuse. Vi har stor erfaring inden for vedligeholdelse af maling på især træværk, der indimellem kræver en kærlig hånd for at forlænge træets levetid. Det er vigtigt at vedligeholde malerarbejdet, så der ikke går fugt i træværket, der kan fører til råd og svamp.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Med en beliggenhed i Skagen, kører vi ud til kunder i hele byen og omegn, og hjælper med glæde både private, boligforeninger og erhvervsdrivende. Uanset opgavens art og omfang, er du velkommen til at kontakte os på 21 76 58 41 eller mail akselp@skagennet.dk, hvor vi besvarer spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud